Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Christina Böetzkes, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 14 april 1870, overleden op 8 augustus 1949, dochter van Everardus Boetzkes en Willemina Kiggen.


Zij is getrouwd te Sittard op 28 september 1894 met
Karel Josef Palmen, schoenmaker, geboren te Broeksittard op 27 mei 1871, overleden op 26 januari 1936, zoon van Peter Jozef Palmen en Maria Jozefa Queisen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina