Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus van Heugten, landbouwer, geboren te Asten op 9 oktober 1819, overleden te Nederweert op 6 september 1893, zoon van Joseph van Hugten en Joanna Maria Lindt.


Hij is getrouwd te Deurne op 31 januari 1842 met
Gertruida Leijssen, geboren te Deurne en Liessel op 1 november 1809, overleden te Deurne op 11 maart 1845, dochter van Martinus Leijssen en Maria Heijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Lambertus, geboren te Deurne op 24 februari 1845, overleden te Nederweert op 20 oktober 1865.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina