Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Maria Nies, landbouwster.


Zij was gehuwd met
Wilhelmus Stultiens, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Simon, dienstknecht, geboren te Weert rond 1847.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 19 februari 1897 met Hendrina Schreurs, landbouwster, geboren te Nederweert op 8 maart 1849, overleden aldaar op 4 maart 1909, dochter van Mathijs Schreurs en Petronella Jacobs.
    (Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 21 januari 1876 met Christianus Janssen, dienstknecht, geboren te Haelen op 24 juli 1851, overleden te Nederweert op 28 november 1894, zoon van Heyligerus Janssen en Margarita Kuijpers.)
  • 4 : Joanna Catharina, dienstmeid, geboren te Weert op 29 oktober 1850, overleden te Nederweert op 31 januari 1928.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 17 april 1885 met Wilhelmus van de Kerkhof, landbouwer, geboren te Nederweert op 18 maart 1849, zoon van Joannes van de Kerkhof en Catherine Kessels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina