Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Jeucken, dagloonster, geboren te Helden op 23 april 1819, overleden te Heythuysen op 21 november 1864, dochter van Martin Jeucken en Catharina Ida Peeters.


Zij is getrouwd te Helden op 29 november 1854 met
Hendrik Ververs, kramer, geboren te Heythuysen op 17 maart 1826, overleden aldaar op 9 april 1871, zoon van Jan Herman Ververs en Anna Maria Overmars.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina