Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Versteegen.


Zij was gehuwd met
Arnoldus Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan, akkerman en landbouwer, geboren te Helden op 3 april 1800.
    Hij is getrouwd te Helden op 31 januari 1827 (1) met Mechtilde van Laer, geboren te Meijel op 5 juli 1801, dochter van Godfried van Laer en Catharina Giesen.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 26 november 1840 (2) met Anne Marie Craenen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Roggel op 23 oktober 1805, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 18 februari 1892, dochter van Bernardus Cranen en Petronella Peeters.
    (Zij is daarnaast getrouwd te Heythuysen op 27 april 1835 (1) met Martin Jetten, landbouwer, geboren te Heythuysen op 7 juni 1804, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 februari 1856, zoon van Petrus Jetten en Christina van den Hoek.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina