Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Margriette op Heij, landbouwster, geboren te Heythuysen op 8 november 1802, overleden te Heel op 3 september 1865, dochter van Martinus op Hey en Cornelia Aletten.


Zij is getrouwd te Baexem op 28 april 1823 met
Godefridus Suntjens, schepen van de gemeente Heel en landbouwer, geboren te Heel op 1 maart 1789, overleden aldaar op 22 december 1853, zoon van Siebertus Suntjens en Joanna Corsten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, geboren te Heel en Panheel op 9 februari 1824.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 24 mei 1850 met Jan Willem van Ass, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 16 maart 1816, zoon van Hermannus van Ass en Cornelia Grauss.
  • 4 : Maria Emilia, geboren te Heel en Panheel op 17 februari 1842, overleden te Blerick op 26 oktober 1913.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 14 mei 1866 met Christiaan Hubert Hafmans, geboren te Blerick op 6 juni 1840, zoon van Jan Christiaan Hafmans en Joanna Baetsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina