Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Frans Hubert Rutten, landbouwer, geboren te Beegden op 13 november 1851, zoon van Lambert Rutten en Marie Catharine Grispen.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 22 april 1874 met
Maria Judith Braekers, geboren te Blerick op 24 april 1854, dochter van Johannes Brackers en Anna Barbara Seuntjes.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Barbara Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1882.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 17 oktober 1911 met Joannes Henricus Leonardus Geelen, geboren te Heel en Panheel rond 1868, zoon van Jan Hendrik Geelen en Anna Maria Elisabeth Wijnen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina