Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Hubert Beurskens, metselaar, geboren te Horn op 30 juni 1889, overleden te Roermond (Z) op 2 december 1956, begraven te Heel, zoon van Johannes Hubertus Beurskens Beurskens en Maria Anna Gertrudis Scheepers.


Hij is getrouwd te Grathem op 31 december 1914 met
Maria Helena Linssen, geboren te Grathem op 30 september 1897, dochter van Leonardus Linssen en Maria Gertrudis Meuwissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Hubertus, geboren te Grathem op 7 december 1916, overleden te Horn op 29 januari 2006.
    Hij was gehuwd met Tiny Muijzers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina