Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Catharina van den Berg, geboren te Beegden rond 1887, dochter van Theodoor van den Berg en Anna Maria van Tongerlo.


Zij is getrouwd te Horn op 13 januari 1922 met
Jan Mathijs Janssen, bakker, geboren te Sevenum rond 1881, wonende te Horn, zoon van Tilman Jan Antoon Janssen en Agnes Elisabeth Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathieu Tilman Theodoor, geboren te Horn op 19 april 1924, overleden aldaar op 26 april 1924.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina