Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Rijckx, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 27 maart 1844, overleden te Belfeld op 25 november 1918, dochter van Theodore Rijks en Guillemine Abrahams.


Zij is getrouwd te Belfeld op 7 juni 1869 met
Pieter Mathijs Heggers, landbouwer, geboren te Belfeld op 7 juni 1837, overleden aldaar op 12 augustus 1892, zoon van Jan Heggers en Maria Catharina Wolters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina