Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Tinnemans, landbouwer, geboren te Grathem op 30 januari 1849, overleden te Baexem op 2 oktober 1923, zoon van Jean Tinnemans en Jeanne Corneillie Kurvers.


Hij is getrouwd te Baexem met
Elisabeth Opheij, geboren te Baexem op 10 januari 1853, overleden aldaar op 9 augustus 1910, dochter van Pierre Etienne op Heij en Anna Catharina Klinkhamers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Emanuel Peter, landbouwer, geboren te Baexem op 25 december 1883, overleden te Budel op 24 januari 1940.
    Hij is getrouwd te Budel op 18 mei 1917 met Wilhelmina Cox, geboren te Budel op 16 februari 1888, dochter van Francis Cox en Maria Beeren.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina