Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Joannes Hubertus Sijmkens, landbouwer en kerkmeester parochie te Oler, geboren te Grathem op 21 oktober 1880, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 14 augustus 1951, begraven te Oler, zoon van Gerardus Wilhelmus Sijmkens en Maria Catharina van Geleuken.


Hij is getrouwd te Baexem op 20 augustus 1918 met
Anna Maria Josphina van den Schoor, geboren te Baexem op 17 juli 1884, overleden te Heythuysen op 28 september 1975, begraven te Oler, dochter van Pieter Michiel van den Schoor en Lucia Elisabeth Verstralen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina