Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Geene, geboren te Grathem op 16 juli 1843, overleden aldaar op 3 januari 1882, dochter van Cornelis Geene en Joanna Buijel.


Zij is getrouwd te St. Jans Molenbeek (B) op 30 juli 1877 met
Johannes de Silva, banketbakker, geboren te Hulst op 12 juli 1842, zoon van Petrus Johannes de Silva en Frederika Florentina van de Vijver.
(Hij is later getrouwd te Brussel (B) op 7 oktober 1885 met Francoise Borghys, geboren te Ruisbroek op 21 april 1841.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina