Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Aldegonda Meusen, geboren te Baexem op 22 juli 1899, dochter van Lambert Meusen en Anna Catharina Coopmans.


Zij is getrouwd te Budel op 9 september 1926 (1) met
Petrus Franciscus Maria van de Winkel, bakker, geboren te Budel op 11 september 1897, overleden te Eindhoven op 2 november 1935, zoon van Gerardus Johannes van de Winkel en Dorothea Maria Lenders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Baexem op 25 augustus 1932.

Zij is getrouwd te Budel op 17 mei 1938 (2) met
Hendricus Jacobus Benedictus van Lieshout, geboren te Helmond op 16 april 1908, zoon van Bernardus Hermanus Stephanus van Lieshout en Joanna Maria Witzel.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina