Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathis Caris, geboren te Heythuysen op 1 oktober 1845, overleden aldaar op 2 april 1902, zoon van Andreas Caris en Joanne Marie Thellgers.


Hij was gehuwd met
Mechtilda Aelmans, geboren te Heythuysen op 30 april 1862, overleden te Nederweert op 21 juli 1935, begraven te Heythuysen, dochter van Johannes Hubertus Aelmans en Petronella Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Johannes Mathis, geboren te Heythuysen op 7 juni 1901, overleden aldaar op 2 augustus 1902.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina