Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joannes Aarts, fabrieksarbeider, geboren te Heythuysen op 21 februari 1912, overleden aldaar op 12 juli 1972, begraven aldaar op 15 juli 1972, zoon van Jacob Aarts en Anna Maria Stappers.


Hij is getrouwd te Maasniel op 30 september 1940 met
Johanna Wilhelmina Houben, geboren op 28 juli 1908, overleden op 12 januari 1983, begraven te Heythuysen, dochter van Jacobus Hubertus Houben en Maria Elisabeth Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Hendrikus, geboren te Heythuysen rond juni 1947, overleden te Roermond op 3 februari 1948.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina