Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Philippina Graat, geboren te Heythuysen op 7 mei 1880, overleden te Geldrop op 6 oktober 1956, dochter van Pieter Hendrik Graat en Petronella van Lier.


Zij was gehuwd met
Max Rupert Bittner, orgelmaker en orgel-intonateur, geboren te Nürnberg (D) rond 1881, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 23 september 1955, zoon van Josef Bittner en Maria Lehmann.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Aloijsius, meubelmaker, geboren te Heythuysen op 15 april 1910.
    Hij is getrouwd te Roermond op 27 augustus 1935 met Maria Johanna Elisa Mathea Halmans, geboren te Roermond op 27 januari 1908, overleden te Eindhoven op 1 maart 1945, dochter van Jan Michiel Halmans en Maria Elisabeth Sarten.
  • 2 : Henricus Rüpertus, bakker, geboren te Heythuysen op 8 mei 1914, overleden te Geldrop op 8 oktober 1983.
    Hij is getrouwd te Budel op 17 april 1940 met Wilhelmina Martina van den Berg, geboren te Weert rond 1920, dochter van Peter van den Berg en Maria Petronella Hermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina