Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Guillaume Hubertus Hendrikx, geboren te Grathem op 25 januari 1909, wonende te Helden-Egchel, overleden te Venlo (Z) op 8 december 1954, begraven te Helden-Egchel op 11 december 1954, zoon van Jacobus Hubertus Henderikx en Helena Hubertina Nijs.


Hij is getrouwd te Helden op 20 april 1936 met
Theresia Dorothea Peeters, geboren te Helden-Egchel op 9 december 1905, wonende aldaar, overleden te Venlo (Z) op 3 juli 1989, dochter van Peter Johannes Peeters en Hendrina Ottenheijm.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina