Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonard Hoekx, landbouwer, geboren te Grathem op 8 maart 1808, overleden aldaar op 25 maart 1882, zoon van Joannes Hoeckx en Joanna Verkennis.


Hij is getrouwd te Grathem op 9 september 1861 met
Gertrude Nieskens, dienstmeid en landbouwster, geboren te Nederweert op 18 maart 1815, wonende te Baexem en te Grathem, overleden aldaar op 4 september 1887, dochter van Christiaan Nijskens en Anne Marie Dresens.
(Zij is eerder getrouwd te Hunsel op 9 juni 1841 met Leonardus Pleunis, akkerbouwer, gedoopt te Heythuysen op 6 december 1792, wonende te Baexem, overleden aldaar op 19 januari 1858, zoon van Leonardus Plenus en Margaretha Letiens. (Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 31 januari 1821 met Joanna Maria Vestiens, landbouwster, geboren te Grathem op 27 augustus 1789, overleden te Hunsel-Ell op 11 oktober 1839, dochter van Godefridus Vestiens en Margaretha Schreurs.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina