Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Gijsen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 7 november 1889, overleden te Weert op 22 april 1984, begraven te Swartbroek op 26 april 1984, zoon van Petrus Gijsen en Anna Helena Vaes.


Hij is getrouwd te Nederweert op 16 april 1920 met
Anna Maria Cornelia Hubertina Tinnemans, geboren te Stramproy op 16 januari 1893, overleden te Swartbroek op 26 oktober 1977, dochter van Hubertus Tinnemans en Joanna Maria Triepels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Dorothea, geboren te Nederweert rond 1927, overleden aldaar op 17 december 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina