Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Wilhelmus Reijnders, geboren te Heythuysen op 31 december 1900, overleden op 11 februari 1982, begraven te Leveroy, zoon van Leonardus Hubertus Reijnders en Geertrudis Gubbels.


Hij is getrouwd te Nederweert op 25 april 1930 met
Catharina Angelina Cuijpers, geboren te Nederweert op 20 februari 1901, overleden op 22 juni 1980, begraven te Leveroy, dochter van Laurensius Cuijpers en Maria Elisabeth Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leo, geboren op 23 februari 1931, overleden op 8 oktober 1947, begraven te Leveroy.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina