Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Margaretha Antoinetta Beckers, geboren te Heythuysen op 14 november 1909, overleden te Horn op 18 augustus 1955, begraven aldaar, dochter van Peter Gerardus Beckers en Maria Elisabeth Kaelen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 19 december 1930 met
Nicolaus Mathijs Schreurs, chauffeur, geboren te Buggenum op 11 augustus 1902, overleden te Horn op 10 februari 1954, zoon van Peter Franciscus Schreurs en Petronella van der Linden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Gerardus, geboren te Heythuysen op 20 augustus 1933, overleden aldaar op 22 augustus 1933.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina