Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Petronella Aben, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 23 oktober 1888, overleden te Asenray op 26 november 1934, dochter van Joannes Aben en Gertrudis Gijsen.


Zij is getrouwd te Maasniel op 29 april 1911 met
Johannes Hubertus Verheesen, landbouwer en steenfabriekarbeider, geboren te Melick en Herkenbosch op 25 november 1885, overleden te Asenray op 24 juni 1947, zoon van Andreas Hubertus Verheesen en Anna Catharina Mussers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina