Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Elisabeth Schroijen, geboren te Heythuysen op 10 april 1915, overleden op 13 november 1976, begraven te Roermond, dochter van Jacobus Schroijen en Anna Maria Elisabeth Konings.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 30 december 1942 met
Hermanus Hubertus Cornelis Herregodts, geboren te Roermond op 1 februari 1916, overleden op 11 juni 2006, begraven te Roermond, zoon van Hermanus Herregodts en Josepha Hubertina Kardurk.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacqueline Elisabeth Hermine, geboren te Heythuysen rond oktober 1944, overleden aldaar op 25 november 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina