Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hubertus Schoenmakers, portier, geboren te Heythuysen op 13 juli 1904, overleden te Roermond op 16 oktober 1988, begraven te Maasniel op 20 oktober 1988, zoon van Joannes Schoenmakers en Maria Hubertina Reijnen.


Hij is getrouwd te Wessem op 22 december 1933 met
Maria Dorothea Bijlmakers, geboren te Wessem op 13 januari 1908, overleden te Maasniel op 27 februari 1982, dochter van Frans Joseph Bijlmakers en Elisabeth Beenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina