Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Petronella Everts, geboren te Heythuysen op 13 januari 1908, overleden te Roermond (Z) op 18 februari 1981, begraven te Baexem, dochter van Gerardus Everts en Anna Catharina Hanssen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 16 april 1937 met
Wilhelmus Mathijs Linssen, arbeider, geboren te Baexem op 25 januari 1907, overleden aldaar op 3 november 1990, begraven aldaar, zoon van Christiaan Linssen en Maria Elisabeth Cramers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gerarda Juliana, geboren te Baexem op 31 januari 1938, overleden aldaar op 21 mei 1938.
  • 2 : Gerardus Mathijs Maria, geboren te Baexem rond augustus 1944, overleden aldaar op 11 maart 1945.
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Baexem op 26 mei 1950.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina