Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus van de Winkel, geboren te Grathem op 14 oktober 1880, zoon van Lambertus van de Winkel en Hendrina Roost.


Hij is getrouwd te Grathem op 28 april 1916 met
Cornelia Houben, dienstbode, geboren te Roggel op 14 maart 1882, wonende te Neer, overleden te Geldrop op 31 oktober 1954, dochter van Pieter Houben en Maria Gertrudis van Roij.
(Zij is eerder getrouwd te Baexem op 20 november 1903 met Theodorus Rijks, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 3 april 1876, overleden te Haelen op 4 augustus 1910, zoon van Gerardus Rijks en Anna Gertrudis Hanssen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina