Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Vaessen, dienstmeid, geboren te Baexem op 10 januari 1867, overleden te Wessem op 10 maart 1908, dochter van Cornelis Vaessen en Windelina Cuijpers.


Zij is getrouwd te Wessem op 2 mei 1898 met
Willem Valckenborgh, landbouwer, geboren te Wessem op 4 oktober 1868, overleden aldaar op 15 april 1948, zoon van Petrus Valkenborg en Joanna Bongaerts.
(Hij is later getrouwd te Wessem op 3 januari 1911 met Maria Elisabeth Danissen, dienstmeid, geboren te Grathem op 7 januari 1867, overleden te Wessem op 29 november 1941, dochter van Pieter Wilhelmus Danissen en Maria Gertrudis Janssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina