Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Mathijs Metten, landbouwer, geboren te Weert op 8 mei 1880, wonende te Heythuysen, overleden te Nederweert op 12 december 1923, zoon van Hendricus Metten en Maria Elisabeth Brouns.


Hij is getrouwd te Stramproy op 21 april 1904 met
Petronella Hubertina Houben, landbouwster, geboren te Roggel op 5 februari 1878, wonende te Heythuysen, overleden te Tilburg op 6 oktober 1940, dochter van Pieter Houben en Maria Gertrudis van Roij.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, landbouwer, geboren te Baexem op 2 juni 1900, overleden op 24 februari 1986, begraven te Kessel.
    Hij is getrouwd te Helden op 1 mei 1933 met Petronella Johanna Hendricks, geboren te Helden op 29 maart 1906, overleden op 22 april 1993, begraven te Kessel, dochter van Mathijs Hendricks en Maria Elisabeth Wilms.
  • 5 : Jacobus, geboren te Heythuysen op 14 december 1917.
    Hij is getrouwd te Geldrop op 23 augustus 1941 met Henrietta Cornelia Senders, geboren te Eindhoven (Strijp) rond 1917, dochter van Petrus Senders en Petronella Smits.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina