Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Vossen, wonende te Horn.


Zij was gehuwd met
Jean Jansen, geboren te Horn rond 1747, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 februari 1810, zoon van Herman Jansen en Jeanne Linsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, dienstmeid, geboren te Horn, gedoopt aldaar op 3 november 1792, overleden te Haelen op 20 april 1862.
    Zij is getrouwd te Horn op 28 januari 1822 met Adamus Petrus Schreurs, slagter, geboren te Haelen, gedoopt aldaar op 12 mei 1790, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 september 1841, zoon van Joannes Schruers en Joanna Daemen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina