Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerard Haemers, veldwachter, geboren te Amby rond 1782, wonende te Horn, overleden aldaar op 19 maart 1848, zoon van Paulus Haemers en Elisabeth Crijns.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Vrins, landbouwster, geboren te Neer rond 1776, wonende te Horn, overleden aldaar op 8 januari 1847, dochter van Baltasar Vrins en Elisabeth Crout.
(Zij is eerder getrouwd te Horn op 7 oktober 1804 met Jan Theunissen, dienstknecht, geboren te Hasselt (B) rond 1762, overleden te Horn op 14 februari 1812, zoon van Augustin Jean Theunissen en Jeanne Krieken.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, landbouwster, geboren te Horn op 31 mei 1817, overleden aldaar op 1 februari 1892.
    Zij is getrouwd te Horn op 15 april 1839 met Jean Caris, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 1 augustus 1814, overleden te Horn op 17 april 1885, zoon van Joseph Caris en Sibylle Reijnders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina