Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anne Marie Beurskens, geboren te Horn op 11 juli 1811, overleden aldaar op 23 februari 1874, dochter van Jacob Beurskens en Cornelia Opmunnicum.


Zij is getrouwd te Horn op 2 april 1845 (1) met
Eggel Eckbert Quitten, dienstknecht, geboren te Haelen op 12 juni 1801, overleden te Horn op 2 november 1852, zoon van Hubert Quitten en Tisken Hendrix.

Uit dit huwelijk:

Zij is getrouwd te Horn op 11 januari 1854 (2) met
Godefridus Peters, schaapherder, geboren te Horn op 10 oktober 1825, overleden aldaar op 16 oktober 1889, zoon van Joachim Peeters en Margaretha in de Reijp.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina