Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Hoogmans, dienstknecht, geboren te Horn op 20 september 1838, overleden aldaar op 27 februari 1902, zoon van Laurens Hoogmans en Marie van Geneegen.


Hij is getrouwd te Horn op 13 september 1867 met
Anna Margaretha Hubertina Clerx, dienstmeid, geboren te Beegden op 26 augustus 1834, overleden te Horn op 23 maart 1893, dochter van Jean Clerx en Christina Soentjens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Laurens, geboren te Horn op 10 juli 1868, overleden aldaar op 10 augustus 1868.
  • 2 : Jan Mathis, geboren te Horn op 1 augustus 1872, overleden aldaar op 23 september 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina