Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Timmermans, geboren te Horn op 5 juli 1867, dochter van Nicolaus Timmermans en Margareta Wijnen.


Zij is getrouwd te Horn op 16 mei 1898 met
Mathias Puts, landbouwer, geboren te Melick rond 1874, zoon van Peter Puts en Gertrudis Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Margaretha Hubertina, geboren te Horn op 15 februari 1899.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 29 juni 1925 met Hubertus Wachtendonk, gemeenteveldwachter, geboren te Ubbergen op 24 oktober 1893, overleden op 6 december 1976, begraven te Huissen, zoon van Johannes Wachtendonk en Aldegonda Klinkhamer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina