Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambertus van Raetingen, overleden te Thorn op 12 februari 1771.


Hij is getrouwd te Thorn op 10 januari 1718 voor de kerk met
Maria Anna Reijners, geboren te Thorn op 1 april 1697, overleden aldaar in oktober 1763.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus, landbouwer, geboren te Thorn op 23 mei 1737, overleden te Heythuysen op 15 maart 1815.
    Hij is getrouwd te Thorn op 23 oktober 1763 voor de kerk met Marie Bongaers, landbouwster, geboren te Maasniel op 3 februari 1740, overleden te Heythuysen op 11 februari 1812, dochter van Gerardus Bongaerts en Anna Versteeghen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina