Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Mathis Aben, metselaar, geboren te Horn op 23 augustus 1873, overleden te Roermond op 23 januari 1911, zoon van Mathis Hubertus Aben en Joanna Maria Christina Peeters.


Hij is getrouwd te Roermond op 18 september 1900 met
Maria Cornelia Janssen, dienstbode en winkelierster, geboren te Grathem op 11 april 1874, dochter van Petrus Joannes Janssen en Anna Catharina Hubertina Corsten.
(Zij is later getrouwd te Susteren op 13 augustus 1920 met Jan Hubert Verbeek, banketbakker, geboren te Weert rond 1896, zoon van Neeltje Maria Peter Willem Verbeek en Anna Maria van Neer.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina