Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Hermans, naaister, geboren te Heel en Panheel op 25 april 1826, overleden te Grathem op 17 februari 1865, dochter van Henrij Hermans en Aldegonda Toneijk.


Zij is getrouwd te Grathem op 18 augustus 1863 met
Jan Mathijs Cleutjens, dienstknecht, geboren te Hunsel op 16 september 1837, wonende te Haelen, overleden aldaar op 8 mei 1893, zoon van Pierre Mathieu Cleutjens en Marie Catherine Vandael.
(Hij is later getrouwd te Horn op 14 april 1871 met Elisabeth Reuten, dienstmeid en dagloonster, geboren te Buggenum op 3 maart 1840, wonende te Haelen, overleden aldaar op 18 november 1908, dochter van Jean Reuten en Jacomine Stoks.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina