Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Hubertina Nijssen, geboren te Horn op 19 juli 1874, overleden te Swalmen op 20 maart 1941, dochter van Joannes Nijssen en Joanna Hubertina Tobben.


Zij is getrouwd te Swalmen op 26 april 1920 met
Gerardus Hubertus Sanders, geboren te Swalmen op 14 februari 1875, overleden te Roermond op 19 juni 1942, zoon van Thomas Sanders en Wilhelmina Kessels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina