Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Agnes Colbers, geboren te Horn op 22 mei 1887, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 mei 1925, dochter van Jacobus Colbers en Mechtildis Hubertina Cox.


Zij is getrouwd te Horn op 13 augustus 1915 met
Joseph Hubert Broens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Grathem op 18 april 1887, wonende te Horn, zoon van Renier Hubert Broens en Maria Petronella Gubbels.
(Hij is later getrouwd te Herten op 1 oktober 1926 met Hubertina Cuijpers, geboren te Stevensweert op 14 juli 1889, dochter van Jacobus Josephus Cuijpers en Margaretha Theunissen.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jacques Reinier, geboren te Horn op 15 januari 1916, overleden aldaar op 18 februari 1916.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina