Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Digna Hubertina Hendrikx, geboren te Horn op 10 augustus 1880, overleden te Roermond op 14 februari 1960, dochter van Willem Hendrikx en Maria Catharina van Raetingen.


Zij is getrouwd te Horn op 17 juni 1927 met
Peter Hubertus Rutjens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 23 september 1884, overleden te Horn op 28 maart 1951, zoon van Joseph Rutjens en Hendrina Caelers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina