Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Arnold Corsten.


Hij was gehuwd met
Catharina Gielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Ida, geboren te Roggel rond 1751, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 februari 1801.
    Zij is getrouwd te Roggel op 21 november 1770 voor de kerk met Godefridus Caelers, landbouwer en dagloner, gedoopt te Roggel op 23 augustus 1740, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 mei 1802, zoon van Angelus Kaelers en Johanna Hendrixs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina