Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margariete N.N..


Zij was gehuwd met
Jaque Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharine, landbouwster, geboren rond 1749, wonende te Roggel en te Leveroij, overleden te Roggel op 20 mei 1803.
    Zij is getrouwd te Baexem op 24 januari 1769 voor de kerk met Gerardus Linsen, gedoopt te Neer op 25 november 1723, wonende te Leveroij, overleden te Heythuysen op 4 mei 1792, zoon van Jacobus Linsen en Sibilla Beumers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina