Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Luyten, wonende te Heythuysen.


Zij was gehuwd met
Stephanus Lijssens, wonende te Heythuysen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Elisabeth, gedoopt te Heythuysen op 14 maart 1766.
  • 3 : Petrus, gedoopt te Heythuysen op 4 april 1770.
  • 4 : Maria Gertrudis, gedoopt te Heythuysen op 27 april 1772, wonende te Nederweert, overleden te Leveroij op 17 maart 1829.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 22 september 1803 met Joannes Nies, dagloner en landbouwer, geboren te Nederweert op 28 juli 1758, gedoopt te Leveroij op 28 juli 1758, wonende te Nederweert, overleden te Leveroij op 17 november 1831, zoon van Theodore Nijs en Petronelle Verheijden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina