Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronille Slegers, wonende te Nuenen.


Zij was gehuwd met
Nicolaas van Houtum, wonende te Nuenen, overleden te Haelen op 1 juli 1808.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, geboren te Geldrop rond 1774, overleden te Haelen op 17 juni 1847.
    Zij was gehuwd met Peter Peeters.
  • 2 : Joanna, dienstmeid en akkervrouw, geboren te Nuenen op 16 juni 1783, wonende te Haelen, overleden aldaar op 16 juni 1849.
    Zij is getrouwd te Haelen op 6 juli 1815 met Mathias Nijs, akkerman en landbouwer, gedoopt te Haelen op 27 april 1779, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 mei 1856, zoon van Petrus Nijs en Helena van Genegen.
    (Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 23 augustus 1803 met Helena Koninckx, gedoopt te Heythuysen op 13 februari 1778, wonende te Haelen, overleden aldaar op 9 februari 1810, dochter van Theodorus Koonincks en Gertrudis op de Drinck.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina