Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne Marie Campen, geboren te Wessem op 13 oktober 1782, wonende te Roggel, overleden aldaar op 1 mei 1809, dochter van Godefridus Campen en Joanna Schreurs.


Zij is getrouwd te Wessem op 22 september 1808 met
Antonius Sillen, dienstknecht, gedoopt te Neer op 21 december 1776, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 27 maart 1850, zoon van Wilhelmus Sillen en Elisabetha van Dael.
(Hij is later getrouwd te Buggenum op 17 januari 1811 met Barbara Janssen, gedoopt te Buggenum op 29 november 1774, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 april 1842, dochter van Theodorus Janssen en Mechtildis Pijls.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina