Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Guilliaume Eggels.


Hij was gehuwd met
Marguerite Puts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, gedoopt te Beegden op 2 augustus 1765, overleden te Haelen op 11 maart 1814.
    Hij is getrouwd te Haelen op 16 april 1793 voor de kerk met Petronella Geraets, landbouwster, geboren te Haelen, gedoopt op 16 september 1760, overleden te Haelen op 20 september 1826, dochter van Petrus Geraedts en Maria Frinsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina