Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Theresia Henrica Josepha Rousseau, kamermeisje, landbouwster en molenaarse, geboren te Roermond op 24 september 1773, overleden te Haelen op 11 februari 1855, dochter van Josephus Franciscus Rousseau en Maria Christina Reuten.


Zij is getrouwd te Haelen op 21 oktober 1811 (1) met
Pierre Rutten, pachter van een molen, geboren te Beesel rond 1771, overleden te Haelen op 26 juli 1824, zoon van Jacobus Rutten en Johanna Timmermans.

Zij is getrouwd te Haelen op 19 december 1825 (2) met
Antonius Joonen, akkerman, geboren te Venray op 10 december 1779, overleden te Beesel op 23 maart 1855, zoon van Joannes Joonen en Cornelia Hoefnagels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina