Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre Cornille Houben, dagloner en dienstknecht, geboren te Baexem op 1 maart 1816, wonende te Neer, overleden te Posterholt op 26 juli 1877, zoon van Mathis Houben en Gertrudis Nijs.


Hij is getrouwd te Posterholt op 28 januari 1852 (1) met
Maria Sibilla Schmitz, dagloonster, geboren te Haaren (D) op 4 oktober 1816, overleden te Posterholt op 2 maart 1875, dochter van Godfried Schmitz en Maria Gertrud Houben.
(Zij was weduwe van Theodorus Wolters.)

Hij is getrouwd te Posterholt op 10 mei 1875 (2) met
Anna Gertrudis van der Varst, dagloonster, geboren te Echt op 31 juli 1833, overleden te Posterholt op 19 februari 1909, dochter van Henricus van der Varst en Agnes Hoover.
(Zij was weduwe van Peter Smeets. Zij is later getrouwd te Posterholt op 23 mei 1878 met Peter Mans, geboren te Maasbracht op 29 oktober 1830.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina