Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Lagerweij, wonende te Vilvoorde (B).


Zij was gehuwd met
Leonardus Schrijvers, wonende te Vilvoorde (B).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Jacobus, commies, rijksambtenaar en schoenmaker, geboren te Vilvoorde (B) op 18 april 1818, wonende te Arcen en Velden, overleden te Beesel op 15 november 1895.
    Hij is getrouwd te Haelen op 31 augustus 1848 met Catharina Elisabeth Peeters, geboren te Haelen op 12 augustus 1820, wonende te Arcen en Velden, overleden te Beesel op 23 oktober 1896, dochter van Hendrik Peeters en Joanna Maria Stockx.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina