Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathieu Hubert Musers, brouwersknecht, geboren te Haelen op 14 november 1809, zoon van Gerard Muisers en Ida Verlinden.


Hij is getrouwd te Roermond op 23 april 1841 met
Cornelia Geeraets, geboren te Herten op 8 augustus 1807, dochter van Hubert Gerards en Mechtildis Meuren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Hubertus, molenaar en winkelier, geboren te Roermond op 6 juni 1844, overleden aldaar op 21 januari 1915.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 26 november 1883 met Maria Margaretha Janssen, dienstmeid, geboren te Sint Odiliënberg op 15 december 1854, overleden op 21 november 1931, dochter van Jan Hubert Janssen en Maria Gertrudis Geenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina