Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pierre Huskens, hoefsmid.


Hij was gehuwd met
Marie Hendrickx, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, landbouwster, geboren te Grathem op 4 juni 1783, overleden te Nederweert op 10 oktober 1861.
    Zij is getrouwd te Grathem op 7 april 1807, getrouwd aldaar op 18 april 1807 voor de kerk met Rutgerus Goeden, landbouwer, gedoopt te Grathem op 10 december 1774, overleden te Horn op 9 september 1835, zoon van Johannes Gooden en Johanna Verlinden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina